ANTI TWIST

Anti Twist voor 1 voetband

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 14,50 € 10,00 (inclusief btw)

Anti Twist Plaatjes - prijs per voetband 
twee plaatjes met schroeven in de verpakking voor één voetband
 De oplossing voor draaiende voetbanden - Anti Twist Plaatjes 

Alle windsurfers hebben het al een keer meegemaakt, die vervelende draaiende voetbanden. Met deze anti twist plaatjes is dat verleden tijd. In tegenstelling tot andere anti twist plaatjes wordt er gebruik gemaakt van een twee extra schroeven op het board om de voetband op de juiste plaats te houden. Nooit meer de voetbandschroeven zo krachtig aandraaien waardoor de schroefkop kapot gaat, de schroef afbreekt of de plug in het board kapot wordt gedraaid.

- past op boards met gat afstand 12,7 mm, 25,4 mm en 30 mm (bijna alle in de fabriek geproduceerde boards)*
- geen draaiende voetbanden meer
- deckpad beschadigt niet
- gebruik van originele voetband schroef om anti twist plaatje te monteren
- kleur zwart
- verpakking voor 3 of 4 voertbanden

Hoe werkt het? Verwijder de voetbanden. Sommige voetbanden hebben een anti twist plaatjes op de voetband gemonteerd zoals Fanatic. Deze kan je met een platte schroevendraaier uit elkaar halen door deze tussen de voetband en het plastic plaatje te steken. Houd het onderste plaatje van de anti twist plaatjes op het board en beoordeel waar de meegeleverde schroef of het inbusboutje (dit hangt af van de onderlinge afstand voetbandpluggen op het board). Draai de meegeleverde inbus of scroef op de gewenste plek. Druk het onderste plaatje in de voetband. Zet de bovenkant van het ant twist plaatje erop en gebruik de originele voetbandschroef om de voetband te monteren. Zo eenvoudig is het! Bekijk onze product video om te zien hoe aanvoudig het is! In deze video van S4LT leggen ze het nog een keer uit: bekijk de video

Waar zijn de S4LT Anti Twist Washers ook te koop: surfrepair.nlvinnetjes.nl en surfcenter Brouwersdam

* Bij nieuwe modellen Fanatic boards staan de voetbandpluggen van de achterste voetbanden niet in lijn maar op 22,5 graad versprongen. Hierdoor passen de S4LT anti twist plaatjes niet perfect op het board en kan het zijn dat je de plaatjes moet aanpassen.

* Sommige wave en free style boards hebben de binnenste gaatjes van de twee voorste voetbanden zo dicht op elkaar dat de voetbanden af fabriek al overlappen. 

* Er zitten geen voetbandschroeven bij de anti twist plaatjes, je gebruikt de schroeven die bij je board geleverd zijn of bestel bijvoorbeeld onze torx voetbandschroeven los mee

Mochten de anti twist plaatjes niet goed passen kan je ze altijd retourneren indien onbeschadigd!

© 2020 - 2022 watersporttools | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel